Malicetekamp 2020 Arnhem

Zaterdag

De Maliceten kwamen na een super lange busrit aan op het kampterrein in Arnhem. Na het verkennen van het terrein en het klaar maken van de slaapzaal rende er opeens een holbewoner langs. Dit zorgde voor veel verwarring aangezien hij ook gewoon door rende. Wij zijn dus ook maar rustig doorgegaan met onze dag. De eerste hutten zijn al af en er worden hele dorpen gebouwd. Na het avondeten rende de holbewoner nog een keer langs, maar deze keer met een andere meneer achter hem aan. Het was maar een raar gezicht… Na dit rare spektakel zijn wij dan ook maar richting bed gegaan en zijn wij lekker gaan slapen.

Zondag

Na een nogal korte eerste nacht waren wij er vroeg bij op zondagochtend. Nadat wij hadden ontbeten en klaar waren met het corvee kwam JJ (JayJay) langs, dit was blijkbaar de meneer die gister achter de holbewoner aan rende om hem te vangen. Hij vertelde ons dat de tijdtafel kapot is, deze tafel beheert de tijd zoals wij die kennen. Nu deze kapot is kunnen er mensen uit het verleden naar onze tijd komen. Dat willen we natuurlijk niet hebben! Aan ons de taak om vandaag de kapotte tafel te vinden, we gaan dus lekker hiken vandaag! De tafel hebben wij jammer genoeg nog niet gevonden en we zijn erg benieuwd hoe dit verhaal nu verder gaat. Momenteel zijn we lekker aan het kaarten met Hathi , Chua en Kaa die ons de beste schudtechnieken leren. Vanavond is het tijd voor nog een feestmaal van Baloe en een kampvuur! Morgen zullen we weer een berichtje plaatsen! Groetjes van alle welpen en leiding!

Related Posts