Zaterdag in Nunspeet bij de Sint Jorishorde

Aan het einde van de ochtend zijn we vertrokken met de bus naar Nunspeet. Daar aangekomen, kwamen we Sjakie tegen. Sjakie heeft een eigen snoepfabriek. Hij was super blij dat we er waren en heeft ons een rondleiding gegeven door de fabriek en in de omgeving.

Nadat Sjakie weg was, hebben we een spel gedaan waar we raadsels moesten oplossen om erachter te komen wat onze nesten waren. Na veel gepuzzeld en gerent te hebben wisten we bij wie we in het nest kwamen te zitten. De vier nesten heten: Beertjes, Apenkoppen, Biggetjes en Kikkertjes. Hierna zijn we de bedden klaar gaan leggen.

Na het eten hebben we hout gezocht voor het kampvuur. Toen we gezellig om het kampvuur zaten, kwam Sjakie met veel enthousiasme wat lekkers brengen. Hij vertelde dat de Oempa Loempa’s al weg zijn sinds donderdagavond. Normaal gesproken komen ze wel terug, als ze en dag weg zijn, maar nu niet. Sjakie is bang dat ze ergens vastgehouden worden. Hij heeft ons gevraagd te helpen, dus Sjakie komt morgen terug om een plan met ons te bedenken.

Na het spannende verhaal, zijn we lekker gaan slapen. Morgen meer….

cof
cof
cof
Related Posts