Malicetehorde kampverslag 2

Maandag

Na een heerlijke maandagochtend waarin we aan de activiteitenkaart hebben gewerkt en de geweldige lunch van Baloe gegeten te hebben was het weer tijd voor onze favoriete bezigheid….. het rustuurtje. Het rustuurtje werd echter verstoord door een Romein die nog niet helemaal door had dat hij in 2020 was. Duidelijk was dit weer het werk van de kapotte tijdtafel! De Romein vond 2020 in eerste instantie helemaal geweldig en ging daarom even een rondje wandelen. Voor ons liet hij een aantal Romeinse activiteiten achter. Wij hebben een eigen aquaduct gebouwd , leren boogschieten en gewerkt aan onze vaste hand door middel van een potje ´´de toren van Pisa“. Nadat we alle activiteiten hadden gedaan kwam de Romein weer langs, ditmaal met het bericht toch graag terug te willen naar zijn eigen tijd. Gelukkig had onze JJ hier wel een manier voor. Samen met JJ hebben wij de Romein weer terug gestuurd in ruil voor zijn stukje van de tijdtafel. Wij zijn dus weer een stukje rijker! ´s Avonds hebben wij nog een potje bingo gespeeld en zijn tijdig gaan slapen , het blijkt dat een dagje Romein zijn toch best vermoeiend kan zijn.

Dinsdag

Op dinsdagochtend werd iedereen op een hele mooie tijd wakker. Dit was fijn voor de welpen en voor de leiding! Bij het verstoppen voor de leiding is nog wel ruimte voor verbetering, maar gelukkig hebben we daarvoor nog even. In de middag werden wij verrast door een piraat met een schatkaart (op een stuk van de tijdtafel geplakt!) genaamd Truus. Toen Truus erachter kwam dat we in 2020 zaten, werd ze super blij! Als ze in 2020 de schat opgraaft en daarna terug naar 1861 gaat en dan nog een keer haar schat opgraaft, dan heeft ze er twee! Super slim vond ze zelf. Tijdens het opgraven van de schat werden we verrast door een paar rovers die de schat ook wel wilden hebben. Gelukkig konden de welpen alle muntstukken van de piraat langs de rovers smokkelen. Daarna kregen wij haar stuk van de tijdtafel en kon de piraat terug naar haar eigen tijd. Nu gaan wij lekker eten! Tot woensdag!

Related Posts