Donderdag bij de Sint Jorishorde in Nunspeet

Vanmorgen werden we wakker na een lekkere nacht te hebben geslapen.
In de ochtend zijn we weer bezig geweest met de activiteitenkaart.

In de middag kwam Sjakie langs met zijn monteur. De snoepjesmachine was gisteren kapot gemaakt en dit heeft voor een enorm drama in de productie gezorgd! Het is dus noodzakelijk dat deze ravage zo snel mogelijk opgelost wordt. De monteur gaf aan dat deze klus veel te groot was om in zijn eentje op te lossen en zat er een beetje doorheen. De Welpen waren erg lief en boden gelijk hun hulp aan. Door allemaal verschillende kleine opdrachten te doen, ontvingen de welpen voorwerpen die de monteur nodig had voor het maken van de snoepjesmachine. Ze waren super goed bezig en de monteur was blij verrast met de opbrengst. Des ondanks was de verzameling nog niet compleet. Het was zo dat de veren van een aantal verschillende dieren misten. In groepjes van ong. 3 werden de dieren gelokt met speciale lok zinnen en geluiden. Als er dan een dier gevonden was kregen zij een veertje dat gebruikt kon worden als speciaal ingredient in de snoepjesmachine. Sjakie had nu alle voorwerpen die nodig waren om de machine te repareren. Wat een opluchting, zonder de hulp van de welpen had dit nog weleens een groot drama kunnen worden.

Na deze drukke chaos hebben wij de rust weer opgezocht en zijn we lekker gaan slapen.

Related Posts