Woensdag bij de Sint Jorishorde in Nunspeet

Vanmorgen was het een rustige zonnige ochtend. We hebben ontbeten en corvee gedaan. Toen we inspectie kregen, moesten we ineens onze zwemspullen pakken en werd er verteld dat we gingen zwemmen!
We zijn met z’n alle gaan lopen naar het meer. Daar hebben we een aantal uur ons lekker vermaakt.

Bij terugkomst zijn gaan douchen en gaan rusten. Toen iedereen klaar en uitgerust was, kwam Barman Bram ons ophalen om naar de geheime locatie te gaan waar het café het Gele Kuiken zich bevond. Omdat dit geheim was, moesten we geblinddoekt naar het cafe lopen. Daar aangekomen kregen we hamburgers geserveerd en een lekker toetje.

Tijdens het eten kwam Stanley binnen en ging zitten aan de bar. Hij keek wat om hem heen, maar zei niks tegen ons alleen tegen barman Boris wat. We probeerde ze af te luisteren. Dit lukte best wel goed. Stanley vertelde dat Sjakie niet lief was geweest omdat hij allemaal grond gekocht had voordat Stanley de grond kom kopen. Bram probeerde goede dingen over Sjakie te zeggen, maar dat viel niet in goede aarde bij Stanley. Stanley werd zo boos, dat hij met barkrukken ging gooien, daarna vertelde hij dat hij de hele boel ging saboteren. Stanley rende weg, het licht ging uit en we hoorde heel veel herrie. Daardoor schrokken wij heel erg en rende wij ook weg uit het café.

Bijgekomen van de schrik zijn wij ons bedje gaan opzoeken.

Related Posts