Sterrenvendel op zomerkamp

Zaterdagochtend stonden om 10 uur de scouts van het Sterrenvendel klaar om op zomerkamp te gaan: 47,5 km fietsen naar het Naaldenveld in Bentveld . Helaas kwamen er flinke hoosbuien over. Gelukkig hadden de scouts wel wind mee en daardoor waren ze al iets voor 15 uur op het kampterrein. Daar hebben we de tenten opgezet, onszelf vermaakt met uitrusten en verstoppertje spelen en lekker gegeten van het eten wat Mang en Sjieto voor ons hadden gekookt. ’s Avonds hebben de scouts nog lekker rondgerend en toen ze naar bed gingen, hebben ze alle drie de tenten even uitgeprobeerd tot de leiding aangaf dat ze toch echt wel eens moesten slapen.

Vanmorgen bleek dat de scouts wel lekker hadden geslapen. Zo lekker zelfs dat een deel eigenlijk niet op wilde staan. Na het ontbijt hebben we van de tenten een kampbank gemaakt. Dat is om het gras lucht te geven, maar vooral ook om de tenten dagelijks op te ruimen en te laten luchten. Hierna gingen we verder met het opbouwen van het kamp: keukententen opzetten en keukentafels pionieren. Daar zijn de scouts nu nog druk mee bezig, de tafels beginnen nu vorm te krijgen!

Related Posts