Sterrenvendel zomerkamp deel 2

Terwijl we zondagmiddag rustig aan het opruimen waren kwam er opeens wel een hele vreemde man bij ons langs. Hij vertelde ons dat hij Frits heet en de directeur is van een wereldberoemde spellen fabrikant. Hij zit bordevol nieuwe en frisse ideeën voor geweldige spellen, maar zoekt hier nog wel een testpanel voor. Wij hebben aangeboden hem hiermee te helpen.

Dit hebben wij die avond gelijk gedaan met een nieuwe versie van Weerwolven van Wakkerdam. Gister ochtend zijn we begonnen met het spel sterrenpolie, verder hebben we ons kamp shirt en een super coole Mohicanen zonnebril gekregen. In de middag hebben we speldoosjes gezaagd en getimmerd. Zondagavond zijn we nog even wezen uitwaaien op het strand.

Vandaag begonnen we weer rustig. Vanwege de regen hebben we in de witte tent weer een kaartspel getest en kaarten geschreven.
Na de lunch zijn we dapper op de fiets gestapt en hebben we een geocache gezocht in de Amsterdamse waterleiding duinen. Hierdoor waren we wat laat met koken. Na het eten hebben we hele terrein stormproef gemaakt en zijn we naar onze tent gegaan.

Related Posts