Oudercommissie

In januari 2020 zijn de eerste stappen gezet om ouders beter te betrekken bij de besluitvorming binnen de Mohicanen. De oudercommissie is gevormd en bestaat nu uit zeven enthousiaste ouders. Het is een hobbelig begin geweest door het corona virus. Hierdoor zijn vergaderingen wel online door gegaan, maar het presenteren van de oudercommissie is nog niet van de grond gekomen. Er zijn enthousiaste idee├źn ontstaan, zoals tijdens het wisselen van de verschillende onderdelen een kennismakingsmoment te organiseren voor de oudercommissie, ondersteunen tijdens groepsactiviteiten of deelnemen aan de groepslunch voor de leiding. Hopelijk biedt 2021 nieuwe kansen voor het verder uitrollen van de oudercommissie.
PS: er is nog een vacature voor een ouder van de ochtendbevers. Lijkt dit je leuk, meld je dan aan bij oudercommissie@demohicanen.nl.

Oudercommissie

Related Posts