Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenementen Search

juli 2018

Zomerkamp Welpen 2018

14 juli - 09:30 - 20 juli - 23:00

Alle welpenonderdelen gaan in de eerste week van de zomervakantie op kamp. De Malicetehorde en Commoosiehorde gaan apart op kamp, terwijl de Sint Jorishorde en Sterrenhorde gezamenlijk op kamp gaan. Per openbaar vervoer wordt afgereisd naar de bestemming en ouders kunnen hun kinderen op vrijdagavond ophalen, om zelf ook nog wat van de sfeer te kunnen proeven. De Welpen gaan weer een fantastische week vol avonturen en leuke activiteiten tegemoet. Op 28 maart jl. heeft een ouderavond plaatsgevonden. Meer informatie…

Meer weten »

augustus 2018

Zomerkamp Explorers 2018

13 augustus - 08:00 - 23 augustus - 17:00
Kandersteg

Op naar Kandersteg. De Explorers reizen dit jaar af naar het internationaal scoutingterrein in Kandersteg, relatief hoog in de Zwitserse Alpen. Van hieruit gaan ze verschillende activiteiten doen in de idyllische omgeving (bekend van de reclame van een bepaald merk chocolade), waaronder een meerdaagse expeditie. De Explorers hebben zelf verscheidene acties uitgevoerd om geld in te zamelen voor uitdagende outdooractiviteiten (en Zwitserland is een duur land). Meer informatie volgt via de begeleiding en de zomerkampcommissie.

Meer weten »

Zomerkamp Scouts 2018

18 augustus - 09:00 - 25 augustus - 14:00
St Walrick, Overasselt

Alle scoutsonderdelen gaan in de laatste week van de zomervakantie op kamp. Hoewel alle onderdelen een afzonderlijk zomerkamp draaien, slaan ze allemaal hun tenten neer op scouting labelterrein St. Walrick in Overasselt. De Scouts gaan weer een fantastische week vol avonturen en leuke activiteiten tegemoet. En natuurlijk wordt er weer beroep gedaan op hun 'skills', omdat ze in groepjes (patrouilles/rondes) veel zaken zelf mogen regelen. Op 4 april jl. heeft een ouderavond plaatsgevonden. Meer informatie volgt via de onderdeelsleiding.

Meer weten »

oktober 2018

Leidersweekend 2018

13 oktober - 09:00 - 14 oktober - 17:00

In het kader van teambuilding gaan de vrijwilligers een weekend op stap om elkaar beter leren te kennen door het uit uitvoeren van verschillende activiteiten. Natuurlijk is er ook ruimte ingebouwd om met elkaar te 'socializen'. De opkomsten komen dit weekend te vervallen; het weekend zijn onze vrijwilligers vol nieuwe energie en idee├źn in de Wigwam te vinden.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen