Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

juni 2019

Groepsweekend 2019

8 juni - 09:00 - 10 juni - 15:00

Scouting De Mohicanen bestaat 80 jaar, heeft 50 jaar meiden bij de groep en is al 50 jaar gevestigd in de Wigwam. Dat moet worden gevierd. Met de hele groep gaan we daarom op een lang (Pinkster)weekend om gezamenlijk allerlei leuke, uitdagende activiteiten te doen en een mooi feestje te bouwen. Meer informatie volgt via de onderdeelsleiding.

Meer weten »

juli 2019

Mohicanenraad 2019-2

3 juli - 20:00 - 22:00
De Wigwam, Daal en Bergselaan 9
Den Haag, Nederland
+ Google Maps

Groepsraad voor leiding, oudervertegenwoordigers en bestuur, welke normaliter vier keer per jaar wordt gehouden.

Meer weten »

Engelandkamp 2019

20 juli - 08:00 - 3 augustus - 17:00

De Scouts en Explorers maken de oversteek naar Engeland om twee weken met de Scouts en Explorers van onze Engelse zustergroep (1st Ben Rhydding Scouts & 2nd Ilkley Guides) op kamp te gaan. Het zomerkamp bestaat uit een week kamperen op een mooi terrein tegen de grens met Schotland en uit een week verblijven in gastgezinnen in Ilkley, Yorkshire. Een bezoek aan Hag Dyke, een herberg in de heuvels van Yorkdales en gerund door vrijwilligers van 1st Ben Rhydding Scouts,…

Meer weten »

Zomerkampen Welpen 2019

20 juli - 09:30 - 26 juli - 22:00

De Welpen van de Commoosiehorde, de Malicetehorde, de Sint Jorishorde en de Sterrenhorde gaan met hun eigen onderdeel een weekje op kamp. Hierbij verblijven ze in een clubgebouw van een andere scoutinggroep elders in Nederland. Naast het groepsweekend vormen de zomerkampen het hoogtepunt van het scoutingjaar waar de Welpen het hele jaar toegewerkt hebben. Zomerkampen staan weer bol van leuke, uitdagende activiteiten in een thematisch jasje en natuurlijk veel gezelligheid. Meer informatie volgt via de onderdeelsleiding.

Meer weten »

augustus 2019

Zomerkamp Roverscouts 2019

6 augustus - 08:00 - 15 augustus - 17:00

Veel van onze Roverscouts zijn gelukkig ook vrijwilliger. Nadat ze met hun onderdeel als leiding op zomerkamp zijn geweest, trekken de Roverscouts er zelf op uit om ergens in Europa neer te strijken en gezamenlijk als jongvolwassenen zo'n tien dagen er een mooie tijd van te maken. Gedurende het jaar hebben ze verscheidene acties uitgevoerd om geld in te zamelen voor uitdagende activiteiten en bijzondere bezoeken.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen