Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

juli 2019

Engelandkamp 2019

20 juli - 08:00 - 3 augustus - 17:00

De Scouts en Explorers maken de oversteek naar Engeland om twee weken met de Scouts en Explorers van onze Engelse zustergroep (1st Ben Rhydding Scouts & 2nd Ilkley Guides) op kamp te gaan. Het zomerkamp bestaat uit een week kamperen op een mooi terrein tegen de grens met Schotland en uit een week verblijven in gastgezinnen in Ilkley, Yorkshire. Een bezoek aan Hag Dyke, een herberg in de heuvels van Yorkdales en gerund door vrijwilligers van 1st Ben Rhydding Scouts,…

Meer weten »

Zomerkampen Welpen 2019

20 juli - 09:30 - 26 juli - 22:00

De Welpen van de Commoosiehorde, de Malicetehorde, de Sint Jorishorde en de Sterrenhorde gaan met hun eigen onderdeel een weekje op kamp. Hierbij verblijven ze in een clubgebouw van een andere scoutinggroep elders in Nederland. Naast het groepsweekend vormen de zomerkampen het hoogtepunt van het scoutingjaar waar de Welpen het hele jaar toegewerkt hebben. Zomerkampen staan weer bol van leuke, uitdagende activiteiten in een thematisch jasje en natuurlijk veel gezelligheid. Meer informatie volgt via de onderdeelsleiding.

Meer weten »

augustus 2019

Zomerkamp Roverscouts 2019

6 augustus - 08:00 - 15 augustus - 17:00

Veel van onze Roverscouts zijn gelukkig ook vrijwilliger. Nadat ze met hun onderdeel als leiding op zomerkamp zijn geweest, trekken de Roverscouts er zelf op uit om ergens in Europa neer te strijken en gezamenlijk als jongvolwassenen zo'n tien dagen er een mooie tijd van te maken. Gedurende het jaar hebben ze verscheidene acties uitgevoerd om geld in te zamelen voor uitdagende activiteiten en bijzondere bezoeken.

Meer weten »

september 2019

Buurtspeelfestival 2019

7 september - 12:00 - 16:00
De Wigwam, Daal en Bergselaan 9
Den Haag, Nederland
+ Google Maps

Ook dit jaar opent de Wigwam aan het begin van het nieuwe scoutingseizoen haar deuren voor de buurt. Vanwege het jubileumjaar wordt het Buurtspeelfestival extra feestelijk. Alle buurtkinderen en hun ouders zijn van harte welkom om een bezoek aan ons te brengen in de Bosjes van Pex. We organiseren diverse activiteiten in en om ons clubgebouw. Dus #laatjeuitdagen !

Meer weten »

Scout-In 2019

20 september - 18:00 - 22 september - 18:00
Scoutinglandgoed Zeewolde

Onze vrijwilligers en Roverscousts zijn ook aanwezig op de Scout-In. De Scout-In is het tweejaarlijks terugkerend festival voor alle vrijwilligers en Roverscouts van scoutinggroepen en regio's uit heel Nederland! Een weekend lang vormt Scout-In hét platform voor het uitwisselen van ideeën, ervaringen, nieuwe tips, trucs en tools om het Scoutingspel voor jeugdleden nóg leuker en beter te maken. Daarnaast is Scout-In natuurlijk het festival waar men kan genieten van gezelligheid, muziek, entertainment, actie en fun.

Meer weten »

oktober 2019

Leidingdag 2019

6 oktober - 10:00 - 17:00
De Wigwam, Daal en Bergselaan 9
Den Haag, Nederland
+ Google Maps

Onze vrijwilligers komen deze zondag bijeen om hun kennis en kunde bij te spijkeren, die ten goede komen aan de wekelijkse programma's. De organisatie is handen van ons ervaren en creatief Explorersteam. Het belooft dus een leerzame en gezellige dag te worden. Ook de ervaringen van de Scout-In worden meegenomen om in dit scoutingseizoen weer uitdagende activiteiten aan te bieden.

Meer weten »

Weekendkamp Lichtblauwe Troep najaar 2019

12 oktober - 09:00 - 13 oktober - 16:00

De scouts van de Lichtblauwe Troep slaan hun tenten op in de omgeving van Den Haag. Met de net overgevlogen kinderen is dit een ideale gelegenheid voor nadere kennismaking en teambuilding in een ontspannen, natuurlijke omgeving. Meer informatie volgt via de onderdeelsleiding.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen