Mohicanen Community

De Mohicanen Community is een aan De Mohicanen verbonden club van oud-Mohicanen die graag verbonden willen blijven aan de vereniging, het gezellig vindt om met andere oud-Mohicanen een activiteit te doen en soms bij te springen bij activiteiten van de groep. Als je lid bent van de Mohicanen Communicty, wordt je geïnformeerd over gebeurtenissen in en om De Mohicanen, word je uitgenodigd bij groepesactiviteiten en soms benaderd om te ondersteunen tijdens een activiteit. Daarnaast zal de Mohicanen Community op gezette tijden gezellig bij elkaar komen voor een eigen activiteit.

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van wat er gebeurt bij De Mohicanen? En vind je het ook leuk om nog af en toe deel te nemen aan een activiteit? Dan zouden we graag zien dat je lid blijft van de Mohicanen Community. Voor het lidmaatschap van de Mohicanen Community vragen we als start een bijdrage van € 10,- per jaar. Dit bedrag wordt jaarlijks geïncasseerd. Wij zien graag dat jij je definitief inschrijft voor de Mohicanen Community!

.btn-633a794952dfe { background-color:#ff7200; color:#ffffff; margin-bottom:15px; } .btn-633a794952dfe:hover { background-color:#d96100; color:#ffffff; }