/* Aftel timer */

Overasselt: kampverslag 4

door | aug 13, 2022 | Engeland

Hoi allemaal,

Zaterdagavond alweer. Gisteren geen verslag, maar vandaag weer wel ?
Het is warm, heel warm in Overasselt. In de zon was het vandaag ruim boven de 40 graden. Toch is iedereen er op uit getrokken.

Na de opening zijn de guides vertrokken naar Overasselt voor hun ‘Buy your own’. Na bijna twee uur in de Lidl doorgebracht te hebben, was het toch echt tijd weer terug te gaan naar het kampterrein, een ruim half uurtje lopen. Daar was het tijd voor lunch.

De scouts waren ondertussen vertrokken naar het recreatiegebied de Berendonck, vlakbij het kampterrein. Dit is een grote recreatieplas waar alle heren het grootste deel van de dag hebben doorgebracht, wel zo lekker met dit weer. De staf heeft lunch bij het water verzorgd. Bij terugkomst was het alweer tijd om te foerageren, vanavond noodles met kip, groenten en saus.

De guides hebben vanmiddag cool crafting gedaan. Met hout, touw, spijkers en heel veel creativiteit hebben alle dames een flipperkastje geknutseld, heel erg leuk. Na het knutselen heeft iedereen het zelf gekochte eten gekookt.

Met de explorers gaat alles goed. Zij zijn veilig aangekomen op de volgende overnachtingsplek. De begeleiding is net terug van het bezoeken van alle groepjes. Ook de staf zit rustig (oververhit) op het terrein na meerdere keren winkelbezoek vandaag (heel lekker een auto met airco!).

Momenteel begint het avondspel, iets met glowsticks en rennen als het goed is. Tot morgen (of overmorgen)!

 

Share This