/* Aftel timer */

15 januari een aangepaste NJO

door | jan 7, 2022

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne kerst en oud & nieuw gehad! 15 januari beginnen de opkomsten weer en zoals gebruikelijk beginnen we het jaar met onze Nieuwjaarsopening.

Waar we normaal gezellig met z’n allen in de Wigwam boerenkool eten en vorig jaar via een livestream boerenkool hebben gemaakt, doen we het dit jaar weer een beetje anders. De bevers, welpen en scouts zijn op zaterdag 15 januari welkom bij hun eigen onderdeel, de explorers zijn welkom op zondag 16 januari. Aan het eind van de opkomst krijgt iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld een pakket voor een lekkere boerenkoolmaaltijd mee.

Meld je aan voor de boerenkoolpakketten via het volgende formulier! Je kan dit formulier tot en met dinsdag 11 januari invullen. (let op! Je hoeft per gezin het formulier maar één keer in te vullen)

https://forms.gle/AfxbMqWBZTW9nruWA

Bij het boerenkoolpakket krijg je ook een recept en een filmpje mee, waarin onze kok je haarfijn uitlegt hoe je de boerenkool moet bereiden. Zo kunnen jullie thuis met het hele gezin gezellig samen en onder begeleiding van onze kok lekker koken!

De huidige maatregelen verplichten ons om de opkomsten buiten te houden, dus zorg ervoor dat je een lekkere warme (regen)jas draagt! Daarnaast mogen we de ouders helaas nog steeds niet uitnodigen bij de Wigwam. Zorg ervoor dat uw kind(eren) op de hoogte is/zijn van een boerenkoolpakket, zodat ze die niet vergeten mee te nemen! Binnenkort wordt er weer een nieuwe persconferentie gehouden, waarna wellicht de regels veranderen. Als blijkt dat het tóch niet mogelijk is om de NJO in deze hoedanigheid vorm te geven, laten we jullie dit zo snel mogelijk weten.

Share This