/* Aftel timer */

Het is al weer een paar dagen geleden dat ons laatste verslag online kwam. Tijd dus voor een nieuwe update!

Dinsdag zijn de mannen van de Malicetehorde opgeleid om een echte CIA agent te worden. Hiervoor werd Barry de Opleidmeneer ingeschakeld. In totaal hebben alle nesten 8 oefeningen gedaan om hun skills te ontwikkelen. Hier zaten kracht oefeningen, reactiesnelheid tests, conditie trainingen, zintuigen tests en hun schiet kunsten laten zien tussen. Na de opleidingsdag hebben alle welpen hun persoonlijke CIA Badge ontvangen. In de avond gingen de welpen van start met een klassiek potje Levend Stratego, maar Harry (CIA) had daar zijn eigen twist aan gegeven.

Na een kort nachtje slapen hadden wij een rustig ochtendje, hierna hebben de boys genoten van het zakmessen uurtje. Daar zijn een paar prachtige creaties uit voortgekomen. In de middag was er een mega groot watergevecht tussen de welpen en de leiding. Ook was er een slip and slide waar de mannen over een zeil heen konden glijden.

In de avond kwam Harry (CIA) bij ons langs. Hij had samen met de mannen een idee bedacht om de code te kraken om de raket te kunnen stoppen. Het plan ging als volgt: Harry zou undercover op sollicitatie gaan bij de organisatie P.O.L (Private Organisation Of Liberty), de organisatie die de raketten heeft afgevuurd. Hier zou hij in gesprek gaan met de opperbaas. In dat gesprek wilde Harry, die dus undercover was, de code uit de opperbaas proberen te krijgen. Dit zou gebeuren terwijl de mannen achter de banken verstopt zaten om mee te luisteren. Na de voorbespreking werd het plan in actie gezet, de mannen gingen naar de kelder om zich te verstoppen achter de bank.

Alles verliep volgens plan totdat er opeens, met een gigantische knal, de deur open werd gegooid. Er rende twee mannen naar binnen met heel veel geluid en chaos. Door deze chaos wist de opperbaas te vluchten en in de verwarring is Harry zelfs in de boeien geslagen! gelukkig konden de boys met hun eigen Badge bewijzen dat ze bij de CIA horen. Na enig heen en weer geschreeuw tussen Harry en de nieuwe mannen kwamen we er achter dat zij van EUROPOL zijn. Blijkbaar zitten zij achter dezelfde organisatie aan als wij. Wij verplaatsten ons snel naar buiten waar we in een walm van rook naar de grote witte tent gingen. Hierin legde EUROPOL uit wat zij hier precies deden en waarom de actie nu is mislukt. EUROPOL en de CIA gingen er met elkaar vandoor om precies uit te vogelen wat de volgende stap is. Want om eerlijk te zijn, weet niemand nu wat ze moeten doen……….

Na deze hectische dag gingen de mannen vroeg slapen om alles even rustig te laten bezinken.

Share This