/* Aftel timer */

Op zondagmiddag kwam Harry van de CIA bij ons terug. Via telefoon taps en afluisterapparatuur heeft Harry een belangrijk bericht onderschept. Hij heeft namelijk gehoord dat er een belangrijke meeting is tussen de vijandige opperbazen. Hij heeft zelfs een locatie onderschept. Wij willen natuurlijk weten wat daar wordt gezegd, dus zijn wij in groepen vertrokken naar de locatie. Maar helaas….. We waren te laat! De meeting was al voorbij en Harry was een beetje boos op ons dat we te laat waren, de raket was al gelanceerd! Na de lange tocht hebben we besloten even een lekker uurtje te liggen om bij te komen.

Maandag kwam Harry bij ons terug samen met zijn collega Boris B. Boris is de techneut van de CIA en heeft ons laten zien wat er nou allemaal aan de hand is en liet ons zelfs zien waar de raket momenteel vliegt. Wij zagen dat het zich nu bevind in een baan om de aarde en wij hebben nog 100 uur om die raket te stoppen. Harry en Boris hadden zelfs een manier bedacht om dat al te doen, maar voordat wij dat konden horen en uitvoeren moesten wij eerst geld bij elkaar sprokkelen om het allemaal te kunnen financieren. Dit hebben wij gedaan met behulp van verschillende handelaren in ons bos die handelde in BitCoins, via slimme handels tactieken van de welpen hebben wij een bedrag van 200 duizend euro verdient. Net genoeg om alles te kunnen betalen. Larry (de compagnon van Harry) liet ons binnen in het gebouw van de CIA en zei dat hij alle administratie en bureaucratie op orde ging maken en zou morgen terugkomen om ons verder in te lichten.

Naast deze geweldige belevenissen hebben wij natuurlijk ook leuk in het bos gespeeld, de eerste hutten zijn al gemaakt, de eerste opdrachten van de activiteitenkaart zijn al afgevinkt en Tycho en Benjamin zijn niet meer los te krijgen van het Badminton. En het eerste kampvuur was een groot succes!

Share This