/* Aftel timer */

Zomerkamp Malicetehorde (Maandag+Dinsdag)

door | jul 12, 2022 | Home nieuws 1, Malicetehorde

Afgelopen maandag hebben de mannen een lekker rustig dagje op het kampterrein gehad. Er was alle ruimte om hutten te bouwen, te badmintonnen en te voetballen. Totdat Schildknaap Kort Aad naar ons toe kwam, deze keer zonder Ridder Jannius maar met de opleidingsmeneer. Kort Aad legte ons uit dat wij ons zelf moesten ontwikkelen om een échte ridder te kunnen worden! Hiervoor had hij zijn kennis meegenomen. Deze meneer bracht onze kennis en conditie even tot hoogte van een ridder. En bij een ridder hoort een schild, ook hiervoor had de opleidingsmeneer gezorgd. Ieder had de kans om zijn eigen schild te verven.

Dinsdag hebben wij alle kastelen en landgoederen bij elkaar gesprokkeld. Welke ridder woont er nou niet in een prachtig kasteel? Monsieur Chateux heeft ons uitgelegd hoe de kastelen business in elkaar zit en wij zijn meteen aan de slag gegaan om landgoederen te kopen.

Traditiegetrouw hebben wij maandag-avond kampvuur liederen gezongen bij het vuur. Zonder dat heb je geen zomerkamp 🙂

Het kamp gaat sneller dan we allemaal denken, want het is momenteel al weer dinsdagavond…. Nog 3 dagen om te kunnen genieten!

Share This