/* Aftel timer */

Zomerkamp Malicetehorde (Zaterdag+Zondag)

door | jul 11, 2022 | Malicetehorde

Na aankomst op ons kampterrein hebben wij ons eerst even gesetteld in Soest. Bedden klaarleggen, het gebouw inspecteren en natuurlijk het gebied eromheen verkennen. Na ons avondeten kwamen er opeens twee ridders naar ons toe. Tenminste, één ridder en één schildknaap. Zij vertelde ons dat zij een belangrijke brief moesten afleveren bij de koning die hier in de buurt woont. Alleen het probleem is, de ridder heeft zijn been gebroken en kan deze brief niet afleveren…. Wij hebben afgesproken alleen op zondag te helpen, daarna hebben we graag een eigen programma die we willen volgen. De ridder en schildknaap en ridder gingen hier mee akkoord.

Wij zijn helaas niet ridder-bevoegd om de brief zelf te kunnen overhandigen, maar wat wij wel konden doen is het helpen zoeken naar de koning. Dit hebben wij gedaan op zondag. Wij hebben een lange wandeling afgelegd door de Soesterseduinen om te zoeken naar de koning. Helaas hebben wij hem niet gevonden, hoe moeten we nu verder?

Naast al deze ridder problemen hebben wij ook gelukkig tijd gehad om te kunnen spelen in het bos en een gezellig kampvuur te houden. Afgelopen avond hebben de welpen zich vermaakt met de Malicete BINGO!

Tot volgend verslag!

Share This