/* Aftel timer */

Ouder-kind opkomst

door | apr 20, 2022

Voor deze ene keer in het jaar mochten de ouders van de Bevers en de Welpen een keer mee naar de opkomst. En dat was niet zomaar een opkomst!

De Welpen en Bevers verzamelde op een grote lege vlakte, met hier en daar een verdwaalde hond. Totdat na het openen er ineens drie indianen kwamen aangesneld. Dat het indianen waren was goed te zien aan de tooi en de outfit. De vlakte was niet voor niets helemaal leeg. Alle anderen indianen hebben moeten vertrekken. Door een gebrek aan eten, teveel andere mensen inflatie en slechte Wifi. Deze drie zijn de laatste der Mohicanen.

Natuurlijk zijn de Welpen en de Bevers klaar om te helpen hun probleem op te lossen. Samen verzamelen we materialen in het bos, handelen we grondstoffen en kopen we bouwmaterialen en gezellige spullen om het indianendorp terug te bouwen op de vlakte. Zodat de hele stam kan terugkeren en de drie laatste Mohicanen niet de laatste blijven.

Met enorm veel inzet weten de Welpen, Bevers en ook zeker de ouders, genoeg te handelen en te verzamelen om een enorm dorp te bouwen. De indianen zijn enorm blij, dankbaar en verheugd. Deze Mohicanen zullen niet de laatste zijn.

Share This