/* Aftel timer */

Donderdagavond hebben de rondes het eten gekookt waar ze zelf het boodschappenlijstje voor hadden gemaakt en na een potje weerwolven was het tijd voor de dropping! Sommige scouts vonden het wat spannend, maar de groepen gingen dapper op pad en kwamen terug met enthousiaste verhalen!
Vrijdagochtend was het tijd om uit te slapen en dat vonden zowel de scouts als de leiding wel erg fijn! Na een ontbijtje zijn we begonnen met opruimen: de keukententen en de keukentafels konden opgeruimd worden. ’s middags hebben we ons vermaakt met een watergevecht, twister, kubb, dansen, appels snijden en sleutelhangers knopen.
Hierna hebben we het kamp afgesloten met een friettafel en kampvuur. Bij het kampvuur was meteen de afsluiting van de kampenstrijd van expeditie Robinson: team zuid heeft de meeste punten behaald! Iedereen heeft een aandenken aan het kamp gekregen, team zuid mocht deze als eerste uitkiezen.
Daarna was er nog tijd voor een uitgebreide versie van Weerwolven, het eten van de apple crumble (op kampvuur gemaakt), een aantal dansoptredens van de scouts en het zingen van een aantal kampvuurliedjes.
Vanmorgen moesten we erg vroeg opstaan om de laatste tenten af te breken en alle spullen in te laden in de vrachtwagen. Doordat iedereen hierbij meehielp, was dit zo gedaan en zitten we nu in de bus/trein richting Den Haag. Update over de aankomsttijd zal volgen via Whatsapp, zodra we onze overstap hebben gehad. Tot straks!

Share This