/* Aftel timer */

Kampverslag Malicetehorde 2023 – Maandag

door | 11 jul 2023

Maandag was alweer de derde dag van het kamp. De dag begon rustig. Relaxed wakker worden, normaal ontbijt en daarna de gebruikelijke corvee taken. Deze rustige ochtend werd echter verstoord door Randy. Randy gaf ons de indruk dat we snel het spel in moesten!
Wij zijn hier natuurlijk maar tot en met vrijdag, en moeten nog een hoop levels behalen om Randy zijn vrienden uit het spel te krijgen. Dus worden wij met enige spoed het spel ingestuurd, waar natuurlijk de Detective Dokter Patrick Joseph Benjamin op ons staat te wachten.

Gister hebben wij het vertrouwen van de Dokter gewonnen, dus nu deelt hij al zijn informatie betreffende de zaak waarmee hij bezig is. Alle hints die de Dokter al in bezit heeft neemt hij kort met de helpen door. Als laatste komt hij bij zijn belangrijkste ‘lead’. Op de plaatst delict zijn een aantal verschillende documenten gevonden. De Dokter vermoed dat dit een gecodeerde route is, een soort puzzel. Dit kan natuurlijk geen toeval zijn dus stuurt de Dokter alle welpen op pad om deze route te lopen, misschien komen we onderweg wel wat tegen?

En vervolgens, komen we inderdaad wat tegen! Een poster met ‘Vermist : Werend Wadloper’ met daaronder een hoop getallen. We schrijven dit op en nemen dit mee naar Dokter Patrick.

Na wat puzzelen samen met de welpen komen we er achter dat die getallen staan voor een coƶrdinaat. Hier gaan wij uiteraard naar toe! En daar staat die, Werend Wadloper. Hij komt heel vaag over…. Hij zoekt wad, maar hij heeft eigenlijk geen idee ‘wat’ precies.

We nemen hem mee naar ons gebouw en proberen hem hier het spel uit te krijgen. Dit lukt ons, echter het moment dat Randy ons opvangt en Randy oogcontact heeft met Werend Wadloper rent Werend heel hard weg. Randy trok dit snel recht, maar toch vonden we hier een vreemd luchtje aan zitten.

Share This