Word lid

Ook Mohicaan worden? Dat kan natuurlijk bij Scouting De Mohicanen. We hebben doorgaans plek bij alle leeftijdsgroepen. Ben je ouder dan 21 jaar? Geen enkel probleem. Bij De Mohicanen zetten we jou graag in als vrijwilliger in de rol van leiding, bestuurder of in een van de ondersteunende functies.

Bij Scouting De Mohicanen ben je altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking! Je mag meedoen aan de bijeenkomsten van jouw leeftijdsgroep. Je mag vier keer gratis de sfeer proeven en kijken of je de activiteiten leuk vindt. Aan het eind van deze proefperiode neem je definitief de beslissing of je ook een Mohicaan wordt. 

Jeugdlid worden?

Interesse? Kom een keertje kijken

Al enthousiast? Laat ons weten dat je een keer wil komen kijken door onderstaand formulier in te vullen. We horen graag hoe oud je bent en of je een jongen of een meisje bent en of je nog voorkeur hebt voor de ochtend of middag. Tot snel! We kijken uit naar je komst! 

Eerste kennismaking

Kom de eerste keer 10 tot 15 minuten voordat de bijeenkomst begint. Je kunt dan kennismaken met het leidingteam, we laten je het clubhuis zien en als je nog vragen hebt kunnen we die ook gelijk beantwoorden. Verder is het handig dat je kleding en schoenen draagt die tegen een stootje kunnen en die passen bij het weer. We zijn namelijk vaak buiten te vinden.

Installatie

Besluit je Mohicaan te worden, dan volgt na een aantal weken de installatie! Je hebt dan een nieuw scoutfit aan en ontvangt van ons de groepsdas en insignes. Van de installatie maken we natuurlijk een feestje! Je mag hiervoor dan ook iedereen uitnodigen die je wilt.

Keertje komen kijken

  Uw eigen naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  De naam van uw kind

  Het geslacht van uw kind

  JongenMeisje

  De geboortedatum van uw kind (deze gebruiken wij om te bepalen in welke leeftijdsgroep uw kind het beste past)

  Wanneer zou hij/zij het liefst bij scouting komen kijken?

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

  Heeft u opmerkingen of aanvullende vragen? Vermeld die hier.

  We nemen zo snel mogelijk contact met u op! U kunt ons eventueel ook bereiken via voor aanvullende vragen.