Vrijwilligers

Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers. De leiding van Scouting de Mohicanen verzorgt elke vrijdag en zaterdag een programma voor de jeugdleden. Verder organiseren en begeleiden zij weekendkampen, zomerkampen en tal van andere activiteiten. Daarnaast hebben wij veel vrijwilligers die zich op een andere manier inzetten. Vrijwilligers die het materiaal van de vereniging beheren, die het gebouw onderhouden, de financiën en ledenadministratie van de groep bijhouden en vrijwilligers die ervoor zorgen dat deze website bijgehouden wordt. Er wordt door meer dan 50 vrijwilligers gezorgd dat al die gezellige jeugdleden wekelijks een leuk, spannend, uitdagend en gevarieerde dag beleven. 

Lijkt het je ook leuk om zo af en toe wat te doen? We zoeken vrijwilligers voor allerlei zaken! Van bestuurlijke zaken tot het wassen van de theedoeken. Laat je eens verleiden, check de film en kom eens langs! Scouting de Mohicanen is op zoek naar jou! Neem gerust contact met ons op via  

Als je vrijwilliger besluit te worden dan hoort daar een kennismakingsgesprek met onze groepsbegeleider bij en laten we je bij verschillende onderdelen de sfeer proeven om er zeker van te zijn dat jij bij onze vereniging past. Ook wordt er een (gratis) VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

 

 

 

Geïnteresseerd? Neem contact op:

Contact