/* Aftel timer */

Kampverslag Malicetehorde 2023 – Woensdag & Donderdag

door | 13 jul 2023

Woensdagochtend werden de welpen lekker op tijd wakker. De dag begon rustig, normaal ontbijt en daarna weer de gebruikelijke corvee taken. De ochtend werd verstoord door Randy. Randy gaf ons de opdracht weer het spel in te gaan en meer levels te behalen om Randy zijn vrienden het spel uit te krijgen.

Met enige spoed worden wij het spel ingestuurd, waar de Detective ons weer op stond te wachten.

Na aanleiding van de veiling hebben wij een getuigen weten te vinden. De getuigen genaamd Berta Bocht moesten wij overhoren. Berta is alleen wat bejaard en doof, hierdoor kon Berta alleen met ja of nee antwoord geven op onze vragen.

Na het overhoren van Berta werd het steeds duidelijker hoe de verdachte eruit zag. Deze leek verdacht veel op Randy! Het zal toch niet?

Om even bij te komen van deze schrik vonden de welpen het een goed idee om lekker te gaan zwemmen!

Op woensdagavond na het eten was het dan zo ver! Wij gaan de Detective vertellen wie Randy is en dat de Detective in een spel vast zit. Gedurende dit gesprek in de game kamer kregen wij opeens een live stream te zien van Randy. Op de live stream was te zien hoe Randy ons probeerde op te sluiten in de game! Gelukkig mislukte dit en konden we met Patrick nog ontsnappen. Helaas had Randy alle bewijsstukken in dit proces gestolen, we zijn weer terug bij af…

Na een heerlijke rustige donderdag waarop de activiteitenboekjes konden worden afgerond en leuk creatief geknutseld is met Ikki was het moment waarop wij de bewijsstukken van Randy gingen terug stelen. Na heel wat sluipen achter Randy en zijn beveiligers aan lukte het ons om de bewijsstukken te stelen. Alles verliep soepel totdat de welpen werden gesnapt, rennen dus!

Na een super leuke bonte-avond met optredens en sketches liggen de welpen nu lekker op bed! Hopelijk kunnen we morgen Randy tegen houden en de zaak oplossen!

Share This