/* Aftel timer */

Kampverslag Sint Jorishorde dag 4

door | 12 jul 2023

We sliepen nog toen plots Tijmen en Hans binnenkwamen. We waren in de tijd van de Romeinen aangekomen! Ze vertelde dat ze verwachtte dat Fomo waarschijnlijk vanavond in het restaurant zou zijn. Hier moesten we natuurlijk heen. We moesten erachter komen waar Fomo heen zou reizen. Dit gingen we doen door tijdens het eten veel over de Middeleeuwen te praten. Hierdoor krijgt hij veel interesse daarin en kunnen we hem misschien daar onderscheppen? Maar, naar een restaurant ga je natuurlijk in de avond: we gingen dus nog een Romeins badhuis bezoeken.

Toen we ons lunchpakketje in de rugzak hadden konden we naar het zwembad vertrekken. Helaas reed de bus niet dus moesten we een stuk lopen en met de auto. Toen we er eindelijk allemaal waren kon de pret beginnen! Er was zelfs een duikplank! Daar konden we veel gekke sprongen vanaf doen, zoals de Thuu, Tico en Maralasprong.

Toen we terug waren na het zwemmen bij het clubhuis, gingen we ons klaarmaken om naar het restaurant te gaan. Hier werden we opgehaald door een Romein en moesten we geblinddoekt naar een geheim restaurant. Toen kwam de belangrijke gast Julia Ceasara en Fomo was er ook! Hij was de belangrijke gast van Julia! Fomo reist terug in de tijd. Het eten in het restaurant was wel heel gezellig. We gingen proberen Fomo te foppen door veel over de Middeleeuwen te praten. Hierdoor zou hij ook naar de Middeleeuwen willen reizen. Aan het einde verklapte Fomo dat hij naar de Middeleeuwen ging en ons plan was gelukt!

Na deze leuke avond in het restaurant gingen we nog een BINGO doen!! Dat was heel erg leuk, maar daarna moesten we helaas slapen šŸ™

Share This