/* Aftel timer */

Kampverslag Malicetehorde 2023 – Zaterdag & Zondag

door | 9 jul 2023

Zaterdagochtend vertrokken de mannen van de Malicetehorde met de trein richting Lochem. Het was een lange rit, maar gelukkig zaten we allemaal bom-vol energie om aan dit kamp te starten.

Eenmaal aangekomen bij het clubhuis kregen we van Kaa & Bagheera een rondleiding van gebouw en het terrein.

Tot op gegeven moment een meneer komt aangelopen, hij stelt zich voor als Randy. Randy is al jaren lang spelontwikkelaar. Niet zomaar spelontwikkelaar, maar Randy ontwikkeld videogames.
Een tijdje geleden heeft Randy een nieuw spel afgerond, genaamd ‘The Detective’. In dit spel is het de bedoeling om een mysterie op te lossen samen met een detective. Om het spel te testen heeft Randy gevraagd of wat vrienden van hem het willen spelen, wat gebeurd er nu? Randy zijn vrienden worden op een magische manier het spel ingezogen! En Randy krijgt hen er niet meer uit…….

Randy buigt zich naar ons, de enige manier om zijn vrienden uit het spel te halen is door het spel uit te spelen. Dit kan hij niet alleen, wij gaan akkoord om Randy te helpen!

Na het eerste nachtje slapen beginnen wij rustig aan onze eerste ochtend hier in Lochem. De eerste hutten worden gebouwd en de meest prachtige stokken worden uit het bos gevist.

Na de lunch komt Randy aangelopen en neemt ons mee naar de machine om ons het spel in te brengen. Na wat knoppen te hebben ingesteld stuurt Randy ons naar het spel. Opeens staat daar de Detective! Genaamd Doktor Patrick Joseph Benjamin. Een Amerikaanse detective. Dokter Patrick legt uit dat wat er gaande is in zijn wereld. Er is een misdaad gepleegd op de veiling hier in de buurt, de dokter heeft de opdracht gekregen om er achter te komen wie/wat/waar/waarom deze moord is gepleegd, hij loopt alleen vast en vraagt voor onze hulp.

Voordat hij alle intel met ons deelt moeten wij eerst zijn vertrouwen winnen. Dit doen wij door middel van een Escaperoom. In 4 groepjes moeten wij een puzzel op lossen. Na een hoop denk werk lukt dit ons! En hebben wij een antwoord van de puzzel. Dit antwoord vullen wij in de machine van Randy en gelukkig worden wij teruggestuurd naar de normale wereld.

Yes, Level 1 is behaald!

Na een kampvuur en natuurlijk bijpassende liederen zijn de welpen begonnen aan nacht 2, afwachtend aan wat er morgen zal gaan gebeuren…….

Share This