/* Aftel timer */

Nieuwe Gouden Sleuteldragers

door | 12 mrt 2023

De Mohicanen hebben Akela Greve, Chil Vegter en Vaandrig van Lieshout op 11 februari een speciale oorkonde overhandigd; de gouden sleutel.

De gouden sleutel is een blijk van waardering voor inzet en bijdrage aan de groep en de wens tot blijvend contact. De heren hebben zich meer dan 10 jaar ingezet als leiding bij verschillende onderdelen en verschillende bestuursfuncties bekleed.

Ruben, Ernst-Jan en Robbert (zo heten ze in het echt) hebben elkaar zo’n 25 jaar geleden bij de welpen van de Malicetehorde ontmoet en hebben sinds die tijd een hechte vriendschap. Zij zijn samen met Bram en Korneel al jaren verantwoordelijk voor de Mohicanen Pubquiz en hebben een legendarische (beruchte) Beretocht georganiseerd.

De heren kregen de gouden sleutel niet zomaar, ze moesten er wel iets voor doen. Ze hebben laten zien dat ze uitblinken in puzzelen, routetechniek, quizzen en scoutingkennis.

Met het accepteren van de gouden sleutel hebben ze aangegeven betrokken te willen blijven bij de groep. We hopen dat ze nog veel activiteiten met de Mohicanen zullen ondernemen.

Share This